Jesteś tutaj
Home > Bez kategorii > Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś

Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś

Spośród nadesłanych zgłoszeń Kapituła IX edycji Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego „Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś” do udziału zakwalifikowała następujące ekipy kucharskie :

KATEGORIA PROFESJONALIŚCI

1. Patryk Stanewicz i Józek Pojasek – Teodorka Hotel Ciechocinek

2. Dariusz Pasiciel i Karol Milewski – Concordia

3. Bartosz Czapliński i Łukasz Kostrzewski – Ed Red Warszawa

4. Przemysław Bednarz i Grzegorz Krupiński – Hotel Bonifacio

5. Marcin Korcz i Piotr Słupik – Hotel Warszawianka

6. Kamil Werewka i Rafał Kudliński – Copernicus Toruń Hotel

7. Dawid Zimny i Patryk Krawczyk – Art Hotel

8. Paweł Brzeski i Adam Kowalewski – Zamek Gniew

9. Piotr Archiciński i Joanna Świderska – Lazy Dog Cooking

10. Emil Klimas i Dawid Feist – Restauracja Cucina

11. Piotr Huszcz i Łukasz Boreczek – Hotel Restauracja Piano

12. Jarosław Owczarczyk i Łukasz Andruszkiewicz – Restauracja Strefa

13. Jakub Rusinek i Jacek Pałys – Hotel Rzeszów Restauracja „Oranżeria”

KATEGORIA PROFESJONALIŚCI – EKIPY REZERWOWE

1. Łukasz Niziński i Magdalena Mleczko – Grupa Scandale

KATEGORIA UCZNIOWIE SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH

1. Krzysztof Kuklewski i Magdalena Miszczuk – Warszawa – ZSG – ul. Poznańska

2. Dawid Trafalski i Paulina Karaluch – Warszawa – ZSG – ul. Poznańska

3. Daniel Ogonowski i Rafał Szymański – Warszawa – ZSGH – ul. Majdańska

4. Jakub Kowalewski i Krystian Sawicki – Warszawa – TSG – ul. Komorska

5. Miłosz Olechnowicz i Kinga Kowalska – Sulęcin – ZSLiZ

6. Dariusz Bieńkowski i Michał Boraczyński – Pomiechówek – ZSP

7. Kamil Piotrowski i Agata Błaszczyk – Łódź – ZSG

KATEGORIA UCZNIOWIE SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH – EKIPY REZERWOWE

1. Renata Drabik i Urszula Środek – Stalowa Wola – CKUiODiDZ

2. Jolanta Herdzik i Piotr Fila – Stalowa Wola – CKUiODiDZ

Podobne artykuły

W górę