Jesteś tutaj
Home > NEWS > Książkowy Kalendarz Szefa Kuchni

Książkowy Kalendarz Szefa Kuchni

Przed świętami Bożego Narodzenia na rynek HoReCa trafi książkowy kalendarz szefa kuchni. To piękne, albumowe wydanie zawiera dodatkowo informacje o najważniejszych wydarzeniach gastronomicznych w 2018 roku.

·         rozkład: tydzień na rozkładówce

·         oprawa: twarda

·         zawiera zdjęcia pięknych wnętrz restauracji i hoteli

·         liczba stron: 164

·         kalendarium: polskie i angielskie

·         format A4

·         do wyboru biała lub złota okładka

·         dystrybucja bezpłatna z odbiorem osobistym

·         nakład: 4 000 egzemplarzy

Kalendarz dostępny w Marketing&More lub u partnerów projektu: Morning Food for Tomorrow, Chefs Only, „akademia kulinarna”, Willa Win, Aj Food, Gastromagic, GGZ Gastronomiczna Grupa Zakupowa, Dora Metal, Greenyard, Pinguin, Debic, Bronisze, Farm Frites, Sokołów, Coca Cola.

Bez zgłoszenia kalendarze otrzymają uczestnicy październikowej edycji Chefs Only, która odbyła się w Pałacu Mierzęcin.

Zgłoszenia kalendarz@chefsonly.pl. Kalendarz wyłącznie dla szefów kuchni i cukierni. W zgłoszeniu należy podać adres miejsca pracy, numer telefonu, adres e-mail oraz stanowisko. Decyduje kolejność zgłoszeń.

Top